2016-04-10

Oldalajánló: Lee Seung Gi-HUNGARY csoport a Facebook-on

Akik olvasták a legelső posztom, talán emlékeznek rá, hogy kértem, hogy ha tudtok más magyar nyelvű rajongói oldalról, jelezzétek nekem is, mert kíváncsi vagyok az oldalra. Nos, azóta megtudtam, hogy a Facebook-on van egy csoport Lee Seung Gi-HUNGARY néven, amelyet két lelkes rajongó szerkesztget.
A tartalomra nem lehet panasz, minden nap több kép és gif (mozgókép) kerül fel, megosztanak más (angol) oldalak cikkeiből is, olykor akadnak videók is, mostanában pedig a The King 2 Hearts sorozat tartalmi ismertetőjét olvashatjuk és sok-sok képet tekinthetünk meg a sorozatból, valamint a forgatási szünet alatt készült képekből is láthatunk párat. (Teljesen véletlen, hogy én is pont ez a sorozatot nézem most újra.) És - ami számomra nagyon kedves gesztus - ajánlották már a blogot is a csoport tagjainak. Ezt ezúton is köszönöm!
Egyetlen egy hátránya van, hogy a Facebook-on van, ahova csak regisztráció útján lehet eljutni.
Akik viszont már fenn vannak a közösségi oldalon és rajongók, javaslom, keressék meg a csoportot, nem fogjátok megbánni.



És ha ismertek még más magyar nyelvű oldalt, ne titkoljátok előlem! :)

4 megjegyzés:

  1. Kati köszönöm a kedves ismertetődet a nemrég alakult kis rajongói csoportunkról.Mivel nekem Seung Gi a favoritom,természetesen vannak még nagy kedvenceim,de nálam Ő az első,róla nem találtam rajongói oldalt Magyarországról.Ezért gondoltam,hogy belevágok egy rajongói csoport megalakításába.Az elején egy kicsit döcögősen ment,de nagy segítségemre van Gabóci,akinek nagyon köszönöm a segítségét. Ő is nagyon lelkes.Mi már nem tartozunk a nagyon fiatalok közé,de megfogott bennünket Seung Gi lénye.Most már viszont a blogoddal kiegészítjük egymást, Te a fordításokkal ami nagy örömünkre szolgál,mi pedig az eddigi életét,sorozatait képekkel illusztrálva mutatjuk be.Hihetetlen anyagmennyiség van erről a legényről fiatal kora ellenére,ezért is kerül több időbe míg a képeket kigyűjtjük.Én is törekszem arra,hogy jó minőségű képeket találjak, így már pl.sok különlegesre is akadtam ami nincs ezerszer megosztva.A további munkádhoz jó egészséget és sok-sok új fordítást kívánok.Üdvözlettel:Csilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla! Ez a legkevesebb, amit a csoportban való ajánlásért tehettem, a fenti bejegyzéssel hálálom meg a kedvességeteket. Remélem, a csoport tagjainak száma csak növekedni fog, és továbbra is remek képekkel és írásokkal láttok el minket.

      Törlés
  2. Kedves Kati!
    Csatlakozom Csillához, hogy köszönetet mondjak a kedves szavakért. A facebook csoport és a Te blogod is még nagyon új, ezért talán még kevesen találtak rá, de remélhetőleg a jövőben minél több Lee Seung Gi rajongó fog csatlakozni, hogy megosszuk e kivételes fiatalemberrel kapcsolatos élményeket, információkat.
    Köszönöm eddigi munkádat! Jó egészséget, sok szabadidőt a közösség örömére.
    Üdvözlettel: Gabóci

    VálaszTörlés