2017-06-05

Évfordulós játék




2004. június 5., a nap, amikor egy újabb csillag tűnt fel a koreai zeneipar egén. Ennek már 13 éve, de ez a csillag azóta sem fakult meg, csak még jobban ragyog. Zene, sorozatok, filmek, variety. Lee Seung Gi egy nagyon sokoldalú személy, aki bármit is csinál, 100%-ig odateszi magát, ezzel nagyon büszkévé téve a rajongóit. Követendő példa bármelyikünk számára.

13 év a szórakoztatóiparban nagy idő, de Lee Seung Gi mindig tud újat mutatni, egyre-másra keresi az új kihívásokat. Neki ez mind munka, nekünk szórakozás. Bearanyozza a rajongók napját, amikor halljuk a dalait, ha látjuk őt egy sorozatban, filmben vagy egy variety műsorban, esetleg műsorvezetőként. Akik a kezdetek óta a rajongók táborát erősítik, ők már 13 éve élnek egyfajta varázslatban, mások – mint én is – valamivel rövidebb ideje.

A debütálás évfordulója fontos dátum Lee Seung Gi és a rajongók naptárában. Úgy gondoltam, különlegessé teszem ezt a napot a magyar (és nemzetközi) rajongók számára és ebből az alkalomból egy kis játékkal készültem a blog olvasói számára.

Nem kell mást tennetek, mint a mellékelt feladatlap kérdéseire válaszolni és elküldeni a blog e-mail címére (lsghungarianfanpage@gmail.com). Minden egyes helyes válaszért egy pont jár. A játékot izgalmasabbá teszem, ugyanis tétje is van. Nos, én nem tudok felajánlani valami csúcsszuper relikviát, de a lehetőségeimet számbavéve az alábbi nyereményt gondoltam ki.

A nyeremény: fordítás. A legtöbb pontot gyűjtő személy kérhet tőlem egy tetszőlegesen választott fordítást, amit két héten belül elkészítek. Ez lehet egy dal, amit Lee Seung Gi énekelt, egy 5-7 perces videó(részlet), vagy egy legfeljebb másfél oldalas szöveg. Egyetlen kérésem, hogy legyen hozzá angol fordítás, mert nem vállalkozom koreaiból való fordításra.

Maximálisan elérhető pontszám: 100 + 10 pont

Beküldési határidő: 2017. június 12. éjfél

Kezdődjék a játék! Sok sikert!

A feladatlapot az alábbi linken találjátok: https://drive.google.com/open?id=0BzuvyWU9TmXaZzM5Y2FsYWkzQTQ

A feladatok kitalálásában és tesztelésében a húgom, Vófi nyújtott segítséget!
Ezúttal ebből a játékból nem hagyom ki a külföldi rajongókat sem, az ő számukra is elérhetővé teszem a feladatlap angol nyelvű változatát egy külön bejegyzésben.

Az eredmények kiértékelést - a beérkező válaszok számától is függően - legkésőbb június 18-án teszem közzé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése