2017-08-21

Találgatások, avagy még NEM TUDJUK, mi lesz október 31. után

Pontosan 70 nap van hátra október 31-ig, Lee Seung Gi leszereléséig. Mióta bevonult, nagyon várjuk, hogy eljöjjön ez a nap, de nemcsak mi, rajongók vagyunk az egyetlenek. A szórakoztatóipar is visszavárja.
Hangsúlyozom, semmi sem biztos, semmi sincs még eldöntve, de a hírportálok máris elkezdték a találgatásokat. Ezekből szemezgetek egy kicsit.
Ahogy az várható volt, Lee Seung Gi kapós lesz a leszerelése után, sokan szeretnék, ha az ő projektükkel térne vissza.

Több oldal is tényként kezelte azt az információt, hogy Lee Seung Git a Hong nővérek új drámájában láthatjuk majd az év végén. A készítők részéről valóban felkeresték Lee Seung Gi ügynökségét, de - ismétlem - semmi sincs eldöntve. Ez még csak egy ajánlat...
Amúgy a készülő drámáról gyűjtött információk alapján nem mindennapi megállapításokat tehetünk. A sorozatot a tvN csatorna tűzi majd műsorra várhatóan decemberben, a címe Hwayugi lesz. Egy modern fantasztikus-romantikus drámára számíthatunk, remélhetőleg a Hong nővérektől már megszokott stílusban. A másik érdekesség, hogy a tartalmát tekintve a sorozat a Nyugati utazás (Journey to the West) című kínai klasszikust eszi alapul, Tripitakával, Sun Wukonggal és a többi szereplővel. Lee Seunng Git természetesen a főhős, Sun Wukong, a Majomkirály szerepére szemelték ki. (Ha valóban övé lesz a szerep, el kell olvasnom a regényt!) A megjelent cikkek alapján egy színész kiléte már biztosra vehető, Cha Seung Won fontos szereplője lesz a sorozatnak.
Nem tudom, más hogy van vele, de már csak elképzelni is fantasztikus, hogy mennyi újra összeállás jöhetne létre a projekt során. A Hong nővérek drámája, ami a Nyugati utazáson alapul és Cha Seung Wonnal újra együtt játszani. Ha beteljesül, ebből csak jó sülhet ki. De még van 70 nap, jelenleg semmiben sem lehetünk biztosak, amíg meg nem erősítik.

Egy másik pletyka, hírmorzsa alapján arról le kell mondanunk, hogy Lee Seung Gi visszatér a New Journey to the West csapatával. A variety neki köszönhetően indult el, jelenleg a 4. évadot sugározzák a tvN csatornán. De ezt az információt sem láttam megerősítve.

Ha már szórom a hírmorzsákat, megemlíteném, hogy idén is lesz katonai fesztivál, és mivel októberben rendezik meg, Lee Seung Gi idén is elláthatja a MC és fellépő feladatait. Ténylegesen még erről sem tudni semmit, az esemény reklámozása sem indult el, de több forrásból is egy gerilla randevúról hallottam... A többit szerintem kitaláljátok.

A legjobb, ha türelmesen kivárjuk, amíg megerősített híreket kapunk, majd akkor örülünk bármiben is láthatjuk viszont a kedvencünk. (Én személy szerint remélem, hogy a zenére is jut ideje, energiája.)



-------------------------
Források: tryp.wordpress.com, soompi.com, dramabeans.com, twitter.com
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése