2017-10-31

Lee Seung Gi leszerelése képekben

FRISSÍTVE!

638 nap. Pontosan ennyi idő telt el 2016. február 1-je óta. Nagyon-nagyon vártuk a mai napot, ami végre valahára el is érkezett. Ma koreai idő szerint reggel 9 órakor Lee Seung Gi átlépte a katonai bázis kapuját és befejezte 21 hónapos aktív katonai szolgálatát. Hosszú idő volt, igaz?




Már jó ideje tudjuk, - de még anélkül is tudtuk volna, hogy a neten megírják - hogy a rajongók egy kis csoportja ott akart lenni ezen az eseményen. Kis csoport? Kb. 400-an voltak jelen, és nemcsak Koreából, hanem pl. a Fülöp-szigetekről is. Ráadásnak a média minden képviselője is jelen akart lenni, amikor Lee Seung Gi röviden köszönti a rajongóit, és megköszöni nekik a türelmet. Ahol ilyen sok az ember, ott nagyon-nagyon-nagyon sok felvétel készül. (Látnátok a böngészőm, annyi lap van megnyitva, hogy nem is fér ki.)

Már most rengeteg kép és videó került fel a netre, de várhatóan ezek száma a következő napokban fokozatosan növekedni fog, íme az első csokorra való válogatás a képekből (További képek a megadott linkeken, valamint a közösségi oldalakon. Ajánlom a Twitter-t böngészésre.):

~ Sajtóban, hírportálokon megjelent képek:


~ Rajongók által készített képek:


Azóta LSG már a Hook Entertainmentnél is járt:

Kitüntetést is kapott:



Egy közeli a kapott kitüntetésekről:


Azok a rajongók, akik a busszal utaztak, egy-egy poszterrel lettek gazdagabbak:



További képek: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Gif-ek: 1
2
3
4
5
6
--------------
Képek: leeymggi, 308coco, king0215sun, jinyounggwon, Dianne & Leslie of AirenPH, drizzle0113, kalsrnk1, LSG_TH, mellifluous0605, OfficialAirenPH, valamint a képeken jelölve a tulajdonos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése