2018-04-18

Lee Seung Gi lesz a Produce 48 műsorvezetője

A héten nagy volt a csend, mióta láttuk a Knowing Bros ajánlóját, nem is igazán volt semmi hír. Talán nem hiszitek el, de reggel volt egy olyan érzésem, hogy ma lesz valami, és ez beigazolódott. Ma bejelentették, hogy Lee Seung Gi lesz a Produce 48 c. műsor házigazdája.

Bevallom, fogalmam sem volt arról, mi fán terem ez a műsor, hogy mi lehet ez, de arra azért hamar rájöttem, hogy a Produce 101, amelyre utalásokat tettek a MITH-ban is, amikor BoA volt a mester, valami hasonlóságot mutathat a mostanival. A Produce 48 lényegében a koreai Produce 101 és a japán AKB48 ötvözéséből jött létre. A Produce 101 egy tehetségkutató műsor, ahol teljes mértékben a nézők döntenek a jelöltek továbbjutásáról. Annak a műsornak már két évadja lement, az elsőnek köszönhetik a K-pop rajongók az I.O.I nevű lányegyüttest, míg a második évadban a nagyon népszerű Wanna One nevű fiúbanda jött létre. Érdekesség, hogy a második évad házigazdája BoA volt.
A Produce 48-ban összesen 96 fiatal tehetség szerepel, 48 koreai és 48 japán lány különböző ügynökségektől, és a végére a legjobbak, legkedveltebbek alkotják majd az első koreai-japán lényegyüttest. 
A show mentorai között ismerős nevek is akadnak:
ének: Lee Hong Ki, Soyou (SISTAR);
tánc: Bae Yoon Jung. Choi Young Joon, May J Lee;
rap: Cheetah.

Ezt az egészet fogja majd össze Lee Seung Gi műsorvezetőként, akit azért is szemeltek ki erre a pozícióra, mivel egyaránt népszerű Koreában és Japánban is, már többször bizonyított, hogy képességeivel és humorérzékével megállja a helyét egy műsor élén.
A teljes történethez hozzátartozik, hogy nem mindenki van kibékülve ezzel a döntéssel, egyesek egyenesen hibának vélik, hogy Seung Gi elvállalta a műsor vezetését. Vegyesek a hozzászólások, a vélemények...

A Produce 48 az Mnet csatornáján lesz látható június 15-től minden pénteken este 11 órától (koreai idő szerint).

Az előzetese már megtekinthető:


----------------------
Forrás: Wikipédia, Wikipédia, Allkpop, Soompi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése