2018-05-06

Az elmúlt napok eseményei

Az utóbbi napok csendesebben telnek, de egyáltalán nem eseménytelenül.
Hétről hétre várjuk a Jipsabu legújabb részeit, amelyet egyszerre szórakoztatóak és elgondolkodtatóak, megérintenek és megnevettetnek. Az elmúlt három hét adásaiban Cha In Pyo volt a mester, borzalmasan mozgalmas két napot töltöttek együtt, és nagyon sok minden történt.

A héten két új reklámot is megtekinthettünk, amelyekben LSG a főszereplő (na meg a termék, amit reklámoz). A Leaders Cosmetics reklámja a lenti videóban, valamint egy kis kulissza ezen a linken érhető el.




A Noble kávé is új reklámmal állt elő, igazán aranyos lett ez is, de nagyon rövid:


Ráadásnak néhány kép, hátha kedvetek lenne kávézni:








Képekről jut eszembe, a Cuckoo is sok-sok reklámképet használ, a legutóbbiak közül ezek nagyon tetszenek:




Ezt pedig egy üzletben lehet látni. Ha meg akarnám venni, vajon mit mondanának az eladók?


Míg ezekkel telítődhettünk a hét elején, addig pénteken egy igazán érdekes információ köszöntött a reggeli hírböngészés közben. Lee Seung Gi újabb kiképzést teljesít. Bevallom, fogalmam sem volt róla, hogy van ilyen, de igen, és valós a hír. Először csak egy rajongó tett róla említést, de ő sem volt benne biztos, hogy jól értelmezi-e a koreai szöveget, mivel az nem az anyanyelve, de később bizonyságot nyert, hogy Lee Seung Gi egy három napos kiképzésen vett részt, amely minden évben kötelező jelleggel kerül megrendezésre a tartalékosok számára. Többen is jelezték, hogy együtt edzettek Lee Seung Givel, vagy hogy látták őt, illetve egyesek beszerezték a kötelező autogramot a családtagjuk vagy a kedvesük számára. Seung Gi biztosan örömmel bújt újra katonai ruhába.

A tegnapi nap sem múlt el esemény nélkül, Lee Seung Ginek is kijár a szórakozás, ami ennél több volt, támogatta a zenésztársakat, amikor ellátogatott a TVXQ koncertjére. Több kép is tanúsítja, hogy ott volt, valamint az együttes tagjai is nyilatkoztak a meglepetés kapcsán.
"LSG is eljött. Megnézett minket és elemzett. Megdicsért azzal, hogy azt mondta, nem tudta, hogy a TVXQ koncertje ennyire szórakoztató lesz. Ez kedves volt."





Ma pedig talán egy vacsora egy sinsadongi barbecue étteremben?


Vajon mit tartogat a jövő hét?

-----------------
Képek: p_qrsz, Cuckoo, tvxq.official, awesome_teacher, wootender, airen_chingu, epopmalaysia, airen_aztoety
Angol fordítás: paulisteu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése